Hei, Mitä saat, kun sekoitat luonnontieteellisen taustan, hallintotyön yliopistossa, syntyperäisen optimistin, innokkaan valokuvaajan, kykyyn coachata ja ajatella jäsennellysti kuten lean muutosagentti?

Kuulostaa kenties oudolta yhdistelmältä, mutta se olen minä Ann Gröning (FM).

En pidä epäselvistä verkkosivuista, epäloogisista viesteistä, myyntipuheesta tai menetetyistä tilaisuuksista. Siksi olen päättänyt työskennellä yritysten verkkosisältöjen parissa.

Työskentelen englanniksi, suomeksi ja ruotsiksi, mutta pääasiassa toivon voivani käyttää sujuvaa englannin kielen taitoani palvellakseni B2B yrityksiä ja Pohjoismaiden vientiteollisuutta. Erikoisalani ovat asiakaskertomukset ja white paperit mutta tarkistan mielelläni sivustonne tekstit ja toimivuuden jotta voin nähdä mikä toimii ja mikä kaipaisi parannusta. Tuntuuko siltä, että voisin olla oikea henkilö auttamaan teitä?


Jos päätät tehdä parannuksia sivustonne sisältöön voimme aloittaa yhteistyön näin:

Teen ensimmäisen verkkosivun ja materiaalin analyysin, jonka jälkeen sovimme tapaamisen ja keskustelemme siitä, missä tarvitsette apua:

  • sisältöstrategia? Miten parantaa näkyvyyttä, mihin kannattaa satsata?
  • ideoita sisältömarkkinointiin ja uuden sisällön kirjoittamiseen?
  • parannusehdotuksia verkkosivuston käyttäjäkokemukseen ja ulkonäköön?

Päätämme aikataulusta ja kuka projektin yhteyshenkilö on sekä ketkä ovat teidän aiheasiantuntijanne.

Aloitan tutkimustyön ja haastattelen tarvittaessa henkilöstöänne löytääkseni parhaan tiedon teidän asiakaskunnastanne ja heidän tarpeistaan. Lisäksi tutkin alanne kilpailijoita vertailun vuoksi.

Sen jälkeen kirjoitan vahvan ensimmäisen luonnoksen. Työskentelemme yhdessä hioaksemme sitä, kunnes se on valmis. Luovutan valmiin materiaalin ja annan ehdotuksia siitä, miten voitte lanseerata muutoksen tai jakaa uutisia esimerkiksi LinkedInissä maksimaalisen huomion saamiseksi.

Ota mielellään yhteyttä niin pääsemme alkuun, suoraan sähköpostitse
ann.groning (at) nordictechcontent.com tai alla olevalla lomakkeella.
Vastaan sinulle viimeistään seuraavana työpäivänä.


Referenssi;

Nordic Tech Content tuotti KT Selin Oy:n verkkosivujen toimivuuden ja markkinointi materiaali analyysin.

“Ann Gröning toi lean prosessimaisen lähestymistavan sisältömarkkinointiin sekä lukuisia uusia ideoita ja parannusehdotuksia. Verkkosivujen päivittämisen jälkeen saimme laajan palautteen sivujen loogisesta etenemisestä, tekstien sisällöstä, luettavuudesta ja visuaalisuudesta.”